Murermester Anders Thomns tilbyder følgende ydelser

Ring og få et uforpligtende tilbud  21 40 77 20

Totalentreprise

Lad murermester Anders Thomns stå for din totalentreprise

Jeg gør opgaven nem for dig! Jeg har gode samarbejddspartnere inden for de forskellige faggrupper. Jeg koordinerer det hele, og du har kun én kontakt. Jeg planlægger hele opgaven, så de forskellige håndværkere kan komme til, når de præcis skal. Jeg lægger vægt på at alle aftaler overholdes og leveres til tiden.

Tilbygning

Vi bygger til, når du mangler plads

Mangler du flere kvadratmeter i din bolig, så står Murermester Anders Thomns klar til at lave en tilbygning. Vi kan stå for hele processen, lige fra indledende rådgivning og planlægning til udførsel. Er det en specialløsning, der skal til, eller skal der bygges køkken eller bad i tilbygningen, så klarer vi naturligvis også det.

Ombygning

Vi bygger om, når der skal ske noget nyt

Drømmer du om flere værelser, et ekstra badeværelse eller er der måske blevet behov for en ungdomsafdeling i huset, så udfører Murermester Anders Thomns ombygningen for dig. Der findes næsten uendelige muligheder for at ændre på plantegningen ved en ombygning, så hvad end du skal have bygget om i kælder eller kvist, så finder vi den bedste løsning.

Renovering

Vi renoverer, når der er behov for en opdatering

Trænger dit hus, sommerhus eller din lejlighed til en tidssvarende opdatering, kan du trygt lade Murermester Anders Thomns stå for renoveringen. Uanset om det er en totalrenovering af et ældre hus, en renovering af køkken eller bad eller en bedre udnyttelse af kvadratmeterne, så er en renovering med til at forbedre boligen.

Fugearbejde

Vi fuger, når det skal holde tæt

Murermester Anders Thomns er det rette valg, når du skal have udført professionelt fugearbejde. Hvad end du skal have fuget om dine vinduer, på facaden eller i køkken og bad, så klarer vi opgaven for dig. Vi udfører naturligvis også udskiftning og reparation af utætte og slidte fuger.

Fliser

Vi lægger dine fliser, når det skal være holdbart og smukt

Skal du have lagt nye fliser på dit badeværelse, i dit køkken eller noget tredje, så kan Murermester Anders Thomns lægge dem, så det bliver flot og holdbart. Fliser skaber en helt speciel stemning, og de utallige muligheder for sammensætninger betyder, at du kan få en helt unik løsning. Vi lægger fliser i alle størrelser, materialer, former og farver, så dine ønsker til looket kan gå i opfyldelse.

Vandsikring

Vi sikrer dit hjem, så vandet holdes ude

Ønsker du at sikre dit hjem og dine ejendele mod vandskade, så er en vandsikring et effektivt redskab. Murermester Anders Thomns laver vandsikring af huse, så du undgår omfattende vandskader, der kan ende med at blive en dyr affære. Sørg for at få udført en professionel vandsikring, før det er for sent.

Forsikringsskader

Vi udbedrer skader, når uheldet er ude

Hvis du har fået en vandskade, stormskade eller hærværksskade, er det skader på hjemmet, der hurtigst muligt skal udbedres. Her er Murermester Anders Thomns altid klar til at udføre skadeudbedring, så resultatet bliver mindst lige så godt som før skaden. Vi har fokus på at udføre arbejdet effektivt, så du hurtigt kan vende tilbage til din hverdag.

Jeg tager gerne kontakt til dit forsikringsselskab, og letter derved processen for dig.